Hosting - naturligvis!

Spørgsmålet er så bare, om de vigtige data skal placeres i Danmark, hvor de er let tilgængelige - eller om det ikke betyder noget.
Vi har begge løsninger....

Outsourcing til Xtracon er god økonomi og tryghedDer er mange gode grunde til at få sin IT op i skyen. En af grundene er rent økonomisk. Med Cloud Computing får du råd til andet, eller mere. Du kan spare op til 65% på driften. Bedre likviditet og faste månedlige udgifter.
Så er det endda meget billigt at komme i gang!

Lave etableringsomkostninger
Nyetablerede virksomheder og virksomheder, der alligevel står for en udskiftning af hardware, er oplagte til at komme direkte på hosting platformen. Men selv virksomheder, der ikke har færdigafskrevet den gamle investering på intern hardware, kan oftest få finansieret omkostningen over de første 1-3 måneders driftbesparelser!

Faste månedlige udgifter.
Ved Cloud Computing, IT-outsourcing ved du præcis, hvad der skal betales hver måned, og dermed slipper du for ubehagelige overraskelser, når servere eller anden hardware skal udskiftes, eller software skal opgraderes.

Ingen datatab
Det kan være ekstremt dyrt at miste data. Ved Cloud Computing, IT-outsourcing er du sikker på, at der altid er en backup af samtlige data. Med Imagelevel backup kan vi genskabe en server der er gået ned, på under 5 min.  

Bedre likviditet
Ingen kapital binding til hardware og software, derfor har du mere kapital til at sætte ind, hvor de forrentes bedst. Kapitalen kan investeres I kerneforretningen, hvor de kan sikre flere kunder/bedre processer og dermed bedre bundlinje.

Større effektivitet
Ved 24 timers overvågning sikrer vi en oppetid på noget nær 99,98 procent. Det giver din virksomhed et højeffektivt IT-system. Desuden vil dine medarbejdere altid arbejde med de nyeste og mest effektive programversioner.

Xtracon A/S

Hersegade 20
4000 Roskilde
+45 46 35 09 02
support@xtracon.dk

ITHECO IT A/S

Industrivej 1
4200 Slagelse
+45 70 270 650
support@xtracon.dk
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.