Hosting - naturligvis!

Spørgsmålet er så bare, om de vigtige data skal placeres i Danmark, hvor de er let tilgængelige - eller om det ikke betyder noget.
Vi har begge løsninger....

Backup


Online Backup via Cloud


En Online Backup løsning giver store økonomiske besparelser, og den sparer dig for bekymringer om forældede backupsystemer og dyre konsulentbesøg. Din backup er nu i sikre hænder hos Xtracon, og driften er fremover overvåget 24 timer i døgnet. Mange virksomheder føler sig trygge fordi de har et backup system, men det er de færreste der har prøvet at simulere et nedbrud for at tjekke deres sikkerhed. De som har gjort det, oplever ofte, at de slet ikke er sikret godt nok.
Ved at lade os opsætte en Online Backup løsning én gang, lover vi dig at du slipper for en masse besvær.
Ekstern backup hurtigt og nemt. Brugervenlig installation og administration. Backup klientsoftware medfølger inkl. agenter til diverse database typer (Microsoft Exchange, Microsoft SQL, Oracle, MySQL, Lotus Domino, Lotus Notes). 128bit krypteret data overførsel. Mulighed for daglige status mails.

Backup priser er incl. software til klient/server backup - vi kan også levere replikeringsbaserede backup løsninger, uden agenter på serverne.

Online Backup - 100 GB 500,- pr. md.
Online Backup - 500 GB 1000,- pr. md.
Online Backup - over 1000 GB tilbud gives.
fra 0,25 pr. GB.
Online backup gives gratis med på vores server drift aftaler.

Priser er angivet i DKK ekskl. moms.

Xtracon A/S

Hersegade 20
4000 Roskilde
+45 46 35 09 02
support@xtracon.dk

ITHECO IT A/S

Industrivej 1
4200 Slagelse
+45 70 270 650
support@itheco.com
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.